Werplaats

De werkplaats is een plek waar wordt gewerkt en waar alle meubels en producten worden gemaakt. Het is ook een plek voor ontwikkeling en ontdekkingen. Soms in opdracht, maar vaak uit eigen beweging. Ik zal altijd de grenzen wat mogelijk is blijven opzoeken

 
IMG_7068.JPG

ontwerp

De werkplaats is hier een goed voorbeeld van. Deze is begonnen in een klein historisch schuurtje waar ik modelletjes werden gemaakt. Na deze periode was ik de werkplaats snel ontgroeid en wilde ik uitbreiden. 

Samen met architecten bureau Rudy Uytenhaak hebben we een ontwerp gemaakt wat een uitbreiding was die aansloot bij de bestaande bouw terwijl deze wel bleef bestaan. Zo is er een werkplaats ontstaan die een mooie balans is tussen het behouden van de historie terwijl er ook een nieuwe efficiënte werkplek is ontstaan. 

Machines

We maken zowel gebruik van oude technieken als nieuwe machines, op deze manier proberen we het beste uit twee werelden te halen.

 

LAndelijk uitzicht

De werkplaats is prachtig gelegen aan de rand van natuurgebied Het Ilperveld. Op de foto is een foto te zien vanaf het dak van de werkplaats.